MARÇ I MATEMÀTIQUES

Com cada més de Març, el departament de matemàtiques es posa en acció!

PROVES CANGUR: Enguany  el dijous 16 hem anat 74 alumnes de 3r d’ ESO a 2n de Batxillerat  i 5 professors a gaudir de les proves Cangur al Palma Arena. El dimecres 22 també 56 alumnes de 1r i 2n d’ESO han participat en el nostre propi centre.  Grans jornades matemàtiques com sempre!

 

GIMCANA AL CARRER: Els alumnes de 3r E han conegut una mica més el centre de Palma i les matemàtiques que hi ha amagades pels seus carrers fent una gimcana després d’un taller de recital de poesia al Caixafòrum. Complet ciències i lletres;)

OLIMPÍADA NACIONAL: Una vegada més, el nostre alumne Toni Calucho ens ha emocionat amb la seva medalla de bronze a la LIX Olimpíada Estatal Matemàtica celebrada a León els dies 10 i 11 de març.  Abans, al mes de gener havia guanyat la fase local de les Illes Balears a l’UIB. Al mes d’abril anirà a la Olimpíada Mediterrània. I encara és a 4t!

FESTA DE LES MATES: El proper 6 de Maig participarem a la XI Festa de les Matemàtiques que se celebrarà a Porreres. Un dissabte ple de matemàtiques amb dos equips de 1r i 2n d’eso. Ja vos contarem…