Recentment s’ha instal·lat una estació meteorològica automàtica, Davis Vantage Vue,  a una de les terrasses de l’IES Ramon Llull. Les dades recollides podran ser emprades per l’aprenentatge dels alumnes i, fins i tot, perquè es puguin dur a terme petites investigacions. 

Actualment les nostres dades  meteorològiques (temperatura, humitat, vent, pressió, precipitació) es poden consultar al nostre lloc web que enllaça amb la pàgina web de meteorologia Meteoclimatic. També és possible  consultar aquestes dades a través de l’aplicació Weatherlink que podeu descarregar a Google Play o Apple Store.

Volem agrair, per últim,  l’assessorament i ajut d’Enrique Rodríguez Parrona, president de la Societat d’Observadors Meteorològics de les Illes Balears (SOMIB) i professor de l’IES Manacor, per a la instal·lació i posada en marxa de l’estació. 

Fent clic sobre aquest LINK trobareu una breu aproximació a la història de l’observatori meteorològic que hi hagué en aquest institut d’ençà de  la segona meitat del S. XIX.