LA CURSA DEL RAMON LLULL

Enguany hem celebrat al nostre centre una cursa de 1.000 metres (6 voltes al pati). S’ha realitzat a les classes d’Educació Física i posteriorment s’han establert classificacions conjuntes per nivells (1r ESO, 2n ESO…). Els tres primers de cada un dels nivells (tres al·lotes i tres al·lots) han rebut una medalla commemorativa.

Hem de destacar, per una banda, la millor marca femenina aconseguida per n’Inés Pérez de 1rESO B1, qui va aturar el cronòmetre en 3’55” i per una altra, l’excel·lent registre de 3’05” d’en Chala Marquès, del grup 3rESO D.

A la fotografia podem veure alumnat de 3rESO D a la cerimònia de lliurament de trofeus ( d’esquerra a dreta): en Didier Campos (segon), en Chala Marquès (guanyador i millor marca) i), na Keysy Anangono (tercera), acompanyats d’en  Xisco Amengual (professor d’EF).